Jarenlange ervaring

ALLEEN HET BESTE TELT

Jan BEemsterboer en Joris CAstricum

Wij zijn allebei meer dan 15 jaar werkzaam in de autoschadesector geweest en hebben in die jaren veel ervaring opgedaan in de vele verschillende spuitprocessen en laktechnieken.

Wij maken graag kennis met u om uw unieke droomfiets te realiseren.

Vriendelijke groet
Joris Castricum en Jan Beemsterboer

ONZE FACILITEITEN ZIJN TOP NOTCH

FACILITEITEN

We hebben een aparte voorbewerkingsruimte voor het schuren en voorbewerken van de frames. Daarnaast hebben wij een mengruimte voor het aanmaken van de kleuren, doormiddel van de laatste formules die op ons online-kleurenprogramma te krijgen, zijn kunnen wij oneindig veel kleuren draaien.

 

Wij spuiten met de nieuwste en meest hoogwaardige lakken met een lange levensduur.

Naast de spuitcabine hebben wij een afplakruimte, zodat wij stofvrij onze sjablonen voor decals kunnen aanbrengen.

 

In onze op professionele spuitcabine kunnen wij de frames stofvrij en onder een goede temperatuur spuiten.

GEOPTIMALISEERD VOOR FIETSEN

SPECIAAL SPUITGEREEDSCHAP

Door de jaren heen merkten we dat het autoschadewerk een beetje “lopendebandwerk” is geworden. Iets waar we dus niet onze creativiteit in kwijt konden en doordat fietsen bij ons beide ook een vrijetijdsbesteding is, werden al snel onze eigen fietsen van een speciale kleur of design voorzien.

Na een aantal frames gespoten te hebben merkten we toch dat het niet exact hetzelfde is als autospuiten, het is allemaal even kleiner en fijner waardoor het spuitgereedschap en materiaal anders moet; een kleinere verfspuit, meer soorten lak, andere laagopbouw van de verf, veel verschillend afplakwerk.

Nu we dat allemaal hebben ervaren en ons er helemaal op hebben ingesteld om fietsen te spuiten is geen project meer voor ons te gek.

VERFSOORTEN

Wij hebben vele verschillende laksoorten voor de fietsframes om zoveel mogelijk effecten toe te kunnen passen. In principe is elke kleur die u ziet op een auto, motor, fiets of ander object door ons na te maken.

Veel kleuren kunnen wij opzoeken in onze kleurenprogramma of met een speciale spectrocamera kunnen wij een kleurmeting doen en een kleur daaraan matchen. Doormiddel van het recept die daar uitkomt kunnen wij een kleur mengen op de weegschaal met de alle tinten die we nodig hebben uit de verfmachine.

Wilt u ook uw eigen, unieke fietsframe?

Neem contact op om uw custom fiets design te bespreken.