Disclaimer

Informatie

De op deze website getoonde informatie wordt door Beca Bikespray met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. becabikespray.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


Links

Linken naar de becabikespray.nl website; 
Indien u een link wenst aan te leggen naar onze website, gelieve dit altijd naar de becabikespray.nl homepagina te doen.


Aansprakelijkheid

becabikespray.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. becabikespray.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van becabikespray.nlopgenomen informatie. becabikespray.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de becabikespray.nl website zouden voorkomen. becabikespray.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de becabikespray.nl website zijn gelinkt.


Databescherming

becabikespray.nlrespecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Op de Privacy pagina wordt beschreven hoe becabikespray.nl gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

error: Kopieren is niet mogelijk