Creëer uw droomfiets

DE OPTIES ZIJN ONEINDIG

Voor het maken van een eigen design kunnen wij ondersteunen om kleuren en decals uit te zoeken, de opties zijn oneindig. Denk aan verschillende kleuren op het frame, een deel hoogglans een deel mat, letters in een speciale kleur. Of uw fiets(en) in de kleuren van uw bedrijf fietsteam of merk. Decals kunnen wij in alle vormen en maten laten snijden, om bijv uw eigen huisstijl op uw bedrijfsfiets te laten spuiten.

UW EIGEN KLEUREN EN DESIGN

UW FIETSFRAME LATEN SPUITEN

Beca Bikespray creërt uw droomfiets!

Een nieuw design, andere kleuren, een gaaf effect, of uw eigen grafische ontwerp of logo; wij kunnen ieder gewenst design vervaardigen met behulp van sjablonen, de beste verfsoorten en geavanceerde spuittechnieken.

Wilt u een fiets laten spuiten? Met 15 jaar ervaring bent u bij Beca Bikespray aan het juiste adres. Wij kunnen zowel losse onderdelen zoals stuur, stuurpen, bidonhouders als het gehele fietsframe spuiten.

De opties zijn eindeloos! Neem contact met ons op voor verdere informatie en een offerte voor uw design.

1. Design maken

U maakt een ontwerp van uw wensen. Of bespreekt uw wensen met ons.

2. Aanleveren fiets

U levert ons het frame en evt de onderdelen aan.

3. Sjablonen maken

Wij laten de 1:1 decals/spuitsjablonen maken voor uw ontwerp.

4. Voorbereiden

Wij beginnen met het voorbewerken van het frame (ontvetten, schuren) Daarna wordt de primer aangebracht. Zodra de primer droog is wordt deze grondverf laag opgeschuurd.

5. Spuiten

Nu wordt het frame gespoten. Vervolgens worden de decal sjablonen aangebracht en worden de andere kleuren gespoten.

Laatste stap is het aflakken en evt. polijsten van het frame.

6. Opbouwen

Nadat het frame in onze droogruimte voldoende lang heeft kunnen drogen, kunt u het frame ophalen om weer op te bouwen.

DE MOGELIJKHEDEN

U ONTWERPT

Samen met Beca Bikespray creëert u de fiets van uw dromen.

Wat zijn de mogelijkheden? In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt een frame in één kleur laten spuiten, maar ook in diverse kleurverlopen of met behulp van sjablonen kunnen we een opvallend design op de fiets spuiten.

Ook geven de verschillende verfsoorten hele mooie effecten.

Ook spuiten wij vaak losse onderdelen mee in de kleur van de fiets denk aan een zadelpen/stuurpen/carbon zadel/stuur/wielen etc.

Giant TCR na
Giant TCR voor

ENORME KEUZE UIT LAKSOORTEN

Wij hebben vele verschillende laksoorten voor de fietsframes om zoveel mogelijk effecten toe te kunnen passen. In principe is elke kleur die u ziet op een auto, motor, fiets of ander object, door ons na te maken.
Vele kleuren kunnen wij opzoeken in onze kleurenprogramma of met een speciale spectrocamera kunnen wij een kleurmeting doen en een kleur daaraan matchen. Doormiddel van een recept die daar uitkomt kunnen wij een kleur mengen op de weegschaal met alle tinten die we nodig hebben uit de verfmachine.

Wij gebruiken alleen de beste en meest duurzame verfsoorten ter wereld. U kunt kiezen uit Chameleon, Neon, Metallic, Mat, Candy’s, Flakes, Marble, Oil slick, Pearls etc etc.

UW EIGEN DESIGN OF IN DE TEAMKLEUREN

UW MOUNTAINBIKE LATEN SPUITEN

Wij spuiten naast racefietsen uiteraard ook mountainbikes en strandfietsen. Bij mountainbikes kunnen we ook eventueel de vorkpoten van de voorvork meespuiten.

Strandfietsen worden bijna altijd custom opgebouwd, dus denk voordat u gaat opbouwen goed na over uw wensen. Als wij eerst het frame spuiten, scheelt dat weer demonteren en opbouwen, én heeft u een unieke strandfiets.

OOK HEEL GAAF ÉN SUBTIEL

MATT & GLOSSY

Wat ook een mooie en subtiele uitstraling geeft is de combinatie van mat en glimmend.

Om dit éxtra gaaf te maken kunnen we zelfs het “glossy” gedeelte met “flakes” maken, zoals op de video te zien is.

TERUG VAN WEGGEWEEST

CHAMELEON FRAMES

Kent u ze nog, die prachtige Klein Mantra, Quantum en Attitute frames? De chameleon paint job was zo gaaf en herkenbaar.

De chameleon frames zijn helemaal terug van weggeweest en dé trend van het moment.

Uiteraard kan Beca Bikespray dit ook, in diverse kleuropties.

Wilt u ook uw eigen, unieke fietsframe?

Neem contact op om uw custom fiets design te bespreken.